Prime Video komt met De Tatta’s: de serie

Prime Video komt later dit jaar met De Tatta’s: de serie. De zesdelige Nederlandse serie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen (alias De Tatta’s).

In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele Hollandwijk. In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag.

Hun geldproblemen zijn nog niet voorbij, dus moeten ze weer flink aan de slag. Roti’s flippen, hosselen in de Hollandwijk en een knotsgekke pakketdienst runnen: welkom in hun nieuwe avontuur vol met komische wendingen.

Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen. De zesdelige reeks wordt geproduceerd door Brabant Films, Talent United en Amazon Studios. De regie is in handen van Jamel Aattache. Het scenario is geschreven door Donny Singh.